Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Gorenjska v času prve svetovne vojne 1914 – 1918

Gorenjska v času prve svetovne vojne 1914 – 1918

Gorenjski muzej sodeluje pri projektu z zgornjim naslovom, ki ga vodi Mestna knjižnica Kranj. Ob tej priložnosti se bo v Kranju odvila kopica dogodkov, ki se tematsko navezujejo na vojno vihro med leti 1914in 1918.

V torek, 30. septembra 2014, bo od 10. uri v gradu Khislstein vodstvo po razstavi Mirno vojaki spite večno spanje – Gorenjska in Gorenjci 1914 – 1918. Sprehod skozi razstavo je namenjen otrokom do 12. leta starosti in ima proti vojno sporočilo.

VOJ.WEB

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri