Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Gostujoča razstava Gornjesavskega muzeja Jesenice

Gostujoča razstava Gornjesavskega muzeja Jesenice

Vabljeni na odprtje razstave in muzejski večer DELU ČAST IN OBLAST – PREDELOVALNI OBRATI JESENIŠKE ŽELEZARNE v petek, 9. januarja 2015, ob 18. uri v avli Kulturnega doma Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici.

Avtorja razstave sta Zdenka Torkar Tahir in dr. Marko Mugerli, ki nam bo na muzejskem večeru v sejni sobi predstavil obrate železarne, kjer so proizvajali žeblje, elektrode, cevi in žico, ter življenje delavskih družin v 60. in 70. letih 20. stoletja.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri