Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Javno vodstvo Marka Pogačnika in predstavitev knjige

Javno vodstvo Marka Pogačnika in predstavitev knjige

Knjiga SLOVENIJA ČUDEŽNA je pripravljena za predstavitev!
Na 564 straneh velikega formata, s 360 fotografijami Bojana Breclja, 127 risbami Marka Pogačnika, oblikovanjem Simone Čudovan in besedilom Marka Pogačnika.  Izšla je v sodelovanju Beletrine in Društva VITAAA.

Predstavitev knjige SLOVENIJA ČUDEŽNA bo v okviru razstave v Galeriji Prešernovih nagrajencev v Kranju v torek, 3. julija ob 19 h.
Pred tem bo imel Marko Pogačnik vodstvo po razstavi z začetkom ob 17 h v Galeriji Prešernove hiše, Prešernova 7, za tem pa v Galeriji Prešernovih nagrajencev na Glavnem trgu 18.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri