Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Razstava Prejmite lepe pozdrave z Gorenjske

Razstava Prejmite lepe pozdrave z Gorenjske

Vljudno vabljeni na ogled razstave PREJMITE LEPE POZDRAVE Z GORENJSKE

Podobe Bohinja, Vogla, Julijskih Alp in Bleda  na razglednicah druge polovice 20. stoletja, ki smo jo odprli v petek, 6. julija 2018, ob 19. uri v Muzej Tomaža Godca  v Bohinjski Bistrici.

Razglednice so pomemben dokument časa. S pomočjo fotografij na razglednicah lahko spremljamo razvoj posameznih krajev. Druga polovica 20. stoletja je bila čas številnih gradenj, širitve in spreminjanja urbanistične podobe mest in vasi, motorizacije in novega načina življenja ter vse večjega pomena turizma. Razglednice so se pogosto znašle v poštnih nabiralnikih. Bile so priljubljen način pošiljanja pozdravov in kratkih sporočil ter hkrati pomemben del turistične promocije.

PRIJAZNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri