Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Javno vodstvo po razstavi Nedokončane zgodbe

Javno vodstvo po razstavi Nedokončane zgodbe

Vljudno vabljeni na javno vodstvo po razstavi

Domen Dimovski: Nedokončne zgodbe

v torek, 26. marca 2019, ob 17. uri v Stebriščni dvorani

Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Po razstavi nas bo popeljal Domen Dimovski.

Najmlajši član Likovnega društva Kranj Domen Dimovski se predstavlja z dvema nastajajočima cikloma slik, ki ju ustvarja ob razvijanju scenarijev za animirane filme.

V prvem gradi na motivni ideji, ki je nastala ob izrisovanju virtualnih tlorisov in prostorov za kratko animacijo Art Gallery.

Drugi cikel slik je del projekta magistrske naloge pod naslovom Peščeni prehod.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri