Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Henrik Marchel – Retrospektiva

Odprtje razstave Henrik Marchel – Retrospektiva

Vljudno vabljeni na ogled razstave

HENRIK MARCHEL

RETROSPEKTIVA

ki smo jo odprli v četrtek, 4. aprila 2019, ob 19. uri v Galeriji Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Razstava bo na ogled do 3. junija 2019.

Njegovo prepričanje, da mora slika vsebovati nekaj več, da posnetek po naravi ni dovolj, ga uvršča med abstraktne ekspresioniste. Slike izražajo notranje doživljanje in razpoloženje umetnika. So čista likovna forma. Trije temeljni elementi: svetloba, barva in likovni prostor so skupni imenovalec njegovih del.

Utrinki z odprtja:

Prijazno vabljeni

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri