Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Konservatorsko restavratorska transverzala: javno vodstvo po razstavi Nazaj k predmetu

Konservatorsko restavratorska transverzala: javno vodstvo po razstavi Nazaj k predmetu

V okviru Konservatorsko restavratorske transverzale vas vljudno vabimo na javno vodstvo po razstavi Nazaj k predmetu: Konservatorsko-restavratorski stik s preteklostjo v četrtek, 9. julija 2020, ob 17. uri v Galerijo Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Po razstavi bodo vodile avtorice razstave: Sandra Dimitrijević, mag. Irena Jeras Dimovska in Anamarija Dimovska.

Konservatorsko-restavratorska razstava z naslovom Nazaj k predmetu: Konservatorsko-restavratorski stik s preteklostjo nam želi približati delo konservatorjev in restavratorjev v muzeju, ki pogosto ostane skrito očem širše javnosti. Na razstavo smo vključili  izbrane muzealije iz različnih obdobij, zbirk in materialov ter fotografske posnetke posameznih konservatorsko-restavratorskih posegov. Tokratni izbor zajema konservatorsko-restavratorske postopke na predmetih iz usnja kovine, keramike, lesene plastike, slik na platnu in poslikanega pohištva.

VLJUDNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri