Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Konservatorsko – restavratorska transverzala

Konservatorsko – restavratorska transverzala

Konservatorska-restavratorska transverzala pomeni pot od enega konservatorsko restavratorskega dogodka k drugemu, pomeni povezavo med konservatorji-restavratorji in med stroko in vsemi vami, ki vas naša kulturna dediščina zanima. Zato vas vabimo, da se v pomladnih dneh sprehodite med našimi prireditvami in dogodki. Veseli bomo vašega obiska!

V Gorenjskem muzeju konservatorsko-restavratorsko delavnico lahko obiščete:
19. maj od 10.00 do 14.00 ure

INFORMACIJE:
Konservatorski-restavratorski delavnici na dveh lokacijah:
Kidričeva cesta 6, Kranj; Irena Jeras Dimovska, 04 201 39 82
irena.j-dimovska@gorenjski-muzej.si

Tavčarjeva ulica 43, Kranj; Sandra Dimitrijević, 04 20139 81
sandra.dimitrijevic@gorenjski-muzej.si

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri