Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Mednarodni dan muzejev

Mednarodni dan muzejev

V petek, 18. maja 2018, obeležujemo Mednarodni dan muzejev.

Letošnja tema je Hiperpovezani muzeji: novi pristopi, novi obiskovalci.

Hiperpovezanost je termin, ki je bil iznajden leta 2001, da bi z njim označili različne ravni komunikacije, ki jo imamo danes: iz oči v oči, elektronska pošta, sms sporočila, telefon in internet. Globalna omrežja povezovanja postajajo iz dneva v dan bolj kompleksna, raznolika in integrirana. V hiperpovezanem svetu tudi muzeji sledijo trendom, zato se ICOM odločil, da bo letošnja tematika hiperpovezanost.

VABLJENI! VSTOP JE PROST!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri