Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Dan odprtih vrat – 65. let Gorenjskega muzeja

Dan odprtih vrat – 65. let Gorenjskega muzeja

PRAZNUJTE Z NAMI

65 LET GORENJSKEGA MUZEJA

DAN ODPRTIH VRAT v soboto, 19. maja 2018, od 10. do 13. ure na dvorišču gradu Khislstein

Kdo smo in kaj delamo? S čim vse se ukvarjamo?

Imate doma star predmet, ki je potreben konserviranja? Restavriranja? Posvetujte se z našimi konservatorji-restavratorji.

Bi muzeju radi podarili star predmet? Prinesite ga s seboj, zaupajte nam njegovo zgodbo. Z vpisom v inventarno knjigo bo predmet postal del premične dediščine, za katero skrbimo v Gorenjskem muzeju.

Otroke obvezno pripeljite s seboj. Zanje smo pripravili čudovito, prav nič nevarno lokostrelsko zabavo na grajskem dvorišču.

Veselimo se vašega obiska. Skupaj bomo upihnili vseh 65 svečk na praznični torti.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri