Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 1 oktobra 2023

Scroll to top

Top

Muzejski večer Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe – nekoč in danes

Muzejski večer Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe – nekoč in danes

Vljudno vabljeni na predavanje Karavanke in Kamniško Savinjske Alpe – nekoč in danes v torek, 12. novembra 2019, ob 19. uri h Kresniku v Naklem.
Predavanje bo temeljilo na bogati zbirki starih razglednic, ki jih hranijo v Gorenjskem muzeju; zraven bodo, za primerjavo, še aktualne podobe omenjenh gora. Spremembe so očitne. V gore nas bo z besedo in sliko popeljala Jelena Justin.

Vljudno vabljeni

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri