Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer o Radu in Kseniji Hribar

Muzejski večer o Radu in Kseniji Hribar

Vljudno vabljeni na muzejski večer Rado in Ksenija Hribar v četrtek, 15. septembra 2016, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Usoda Rada in Ksenije Hribar povezuje dvig in zaton meščanskih družin Gorup in Hribar. Spregovorili bomo o njunem gospodarskem pomenu in darovih slovenskemu narodu, predstavili prenovo gradu Strmol, tragično usodo zakoncev Hribar in njuno rehabilitacijo.

Gostje pogovora, ki ga bo vodil dr. Jože Dežman, bodo Angelika Hribar, Peter Hribar, Alenka Puhar, dr. Nika Leben in mag. Draško Josipovič.

Utrinki z muzejskega večera:

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri