Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer ob 65. letnici Gorenjskega muzeja; Anja Poštrak

Muzejski večer ob 65. letnici Gorenjskega muzeja; Anja Poštrak

V okviru srečanj ob 65. letnici Gorenjskega muzeja vabljeni na muzejski večer posvečen oddelku Muzeji v Bohinju  v četrtek, 10. maja 2018, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Z nami bo kustosinja Anja Poštrak.

Muzeji v Bohinju so kot dislocirana enota Gorenjskega muzeja eden novejših oddelkov, a kljub temu smo bili v dobrih dvajsetih letih na področju muzejskega dela v Bohinju zelo uspešni. Danes se Bohinj lahko pohvali s tremi muzejskimi hišami in razstavami, ki predstavljajo Bohinj in Bohinjce, njihovo preteklost in bogato kulturno dediščino. Več o uspešnih zgodbah oddelka Muzeji v Bohinju, ki so plod sodelovanja različnih deležnikov,  pa na muzejskem večeru.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri