Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 24 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer ob 65. letnici; mag. Irena Jeras Dimovska

Muzejski večer ob 65. letnici; mag. Irena Jeras Dimovska

V okviru srečanj ob 65. letnici Gorenjskega muzeja  vabljeni na muzejski večer posvečen spremembam, ki so se zgodile na konservatorskem restavratorskem oddelku.

Z nami bo mag. Irena Jeras Dimovska. Dobimo se v četrtek, 5. aprila 2018, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju.

Beseda in slika bo o razvoju oddelka, novostih pri načinu  dela in obdelave gradiva, o poimenovanju in dokumentaciji konservatorsko-restavratorskega oddelka.

Urinki z dogodka:

 

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri