Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer V roki puškica doma pa ljubica: leto 1917 na soški fronti in v zaledju Gorenjske

Muzejski večer V roki puškica doma pa ljubica: leto 1917 na soški fronti in v zaledju Gorenjske

V okviru razstave V roki puškica, doma pa  ljubica: leto 1917 na soški fronti in v zaledju Gorenjske, ki bo v gradu Khislstein na ogled do oktobra 2018, Vas vljudno vabimo na muzejski večer v četrtek, 29. marca 2018, ob 18. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.
Na razstavi so na ogled predmeti, ki nas popeljejo v čas pred stotimi leti. Nekateri so edinstveni in smo veseli, da jih lahko predstavljamo prav na naši razstavi. V goste prihaja Srečko Rože iz Vojaškega muzeja Tabor Lokev,  pri katerem smo si izposodili večino predmetov.

Na muzejskem večeru nam bo predstavil pomen zasebnih zbirateljev za muzeje ter svoje bogato znanje in strast do zbiranja predmetov.

Utrinki z dogodka:

PRIJAZNO VABLJENI

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri