Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 aprila 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Razvoj ognjenega orožja od zgodnjih začetkov do današnjih dni

Muzejski večer Razvoj ognjenega orožja od zgodnjih začetkov do današnjih dni

Muzejski večer Ognjeno orožje od zgodnjih začetkov do današnjih dnije bil odlično obiskan in kolega mag. Jože Štukl iz Loškega muzeja nam je postregel s številnimi zanimivimi informacijami.

Na stalni razstavi Prelepa Gorenjska je razstavljenega precej orožja iz različnega časovnega obdobja. Orožje je lahko hladno ali pa ognjeno. Na tokratnem muzejskem večeru bomo spregovorili o  razvoju ognjenega orožja od zgodnjih začetkov do današnjih dni.

Preživeli smo zanimiv večer:

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri