Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Bohinj in Bohinjci v drugi svetovni vojni

Muzejski večer Bohinj in Bohinjci v drugi svetovni vojni

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na muzejski večer Bohinj in Bohinjci v drugi svetovni vojni v četrtek, 20. novembra 2014, ob 18. uri v sejni sobi Kulturnega doma Joža Ažmana v Bohinjski Bistrici.

V prenovljenem Muzeju v hiši Tomaža Godca bo del razstave namenjen tudi Bohinju in Bohinjcem v drugi svetovni vojni. Ker je to tema, za katero je v javnosti veliko interesa, bo muzejski svetnik Jože Dežman na muzejskem večeru predstavil vsebino opravljenih raziskav in predvideno vsebino tega dela nove razstave.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri