Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Andreje Eržen

Odprtje razstave Andreje Eržen

Vljudno vabljeni na ogled razstave in prostorske instalacije svetlobnih objektov BREZ SKRBI, akademske slikarke Andreje Eržen, ki smo jo odprli v četrtek, 22. decembra 2016, ob 18. uri v Kleti Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Andreja Eržen je akademske slikarka, ki deluje na področju slikarstva, instalacije, grafike in animacije.

V Mestni hiši se predstavlja s prostorsko instalacijo in poslikanimi svetlobnimi objekti z umeščeno video displaji. Dela poustvarjajo sublimno mistično krajino, slike z žensko figuro pa podajajo intimna vprašanja o arhetipskih vsebinah človeka in narave ter prikazujejo različna občutja in strasti v našem življenju.

Razstava bo odprta do konca februarja 2017.

 

_MG_2642 Beli konj Brez strahu Pleši Svetlobne slike

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri