Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Čas za Patchwork

Odprtje razstave Čas za Patchwork

Vabimo vas na odprtje zaključne razstave slušateljic Male šole krpanke
ČAS Z A PATCHWORK
v četrtek, 30. julija 2020, ob 19. uri
v Stebriščni dvorani Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Razstava bo odprta vsak dan, razen ponedeljka, od 10.00 – 18.00, do vključno 22. avgusta 2020. V času trajanja razstave bo potekal vpis v Malo šolo krpanke za šolsko leto 2020/21.
Zaradi ohranitve vašega in našega zdravja je uporaba zaščitne maske obvezna. Hvala za razumevanje!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri