Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 13 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave del Franca Novinca

Odprtje razstave del Franca Novinca

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na ogled razstave del Franca Novinca, ki smo jo odprli v četrtek, 19. aprila 2018, ob 19. uri v Galeriji Prešernove hiše.

Franc Novinc letos praznuje 80. življenjski jubilej. Ob tej priložnosti mu Gorenjski muzej v sodelovanju z Galerijo Prešernovih nagrajencu pripravlja razstavo na kateri bodo predstavljeni najzanimivejši segmenti umetnikovega ustvarjanja. V Prešernovi hiši si bodo obiskovalci lahko ogledali dela na papirju, srednje velikega formata, ki se po vsebinski in izrazni plati povsem enakovredno navezujejo na ostale Novinčeva platna in razmišljanja o umetnosti.

Drugi del razstave je na ogled v Galeriji Prešernovih nagrajencev.

Utrinki z odprtja:

 

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri