Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Domen Dimovski: Nedokončane zgodbe

Odprtje razstave Domen Dimovski: Nedokončane zgodbe

Vljudno vabljeni na odprtje razstave

Domen Dimovski: Nedokončane zgodbe v četrtek, 7. marca 2019, ob 19. uri v Stebriščno dvorano Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Na razstavi se bo najmlajši član Likovnega društva Kranj Domen Dimovski predstavil z dvema nastajajočima cikloma slik, ki ju ustvarja ob razvijanju scenarijev za animirane filme. V prvem gradi na motivni ideji, ki je nastala ob izrisovanju virtualnih tlorisov in prostorov kot so galerijske dvorane, zapuščene tovarne in industrijske hale za kratko animacijo Art Gallery, vendar slika predvsem transparentno, plasti monokromne barvne nanose, da bi ujel zamolklo svetlobno atmosfero. V drugem ciklu pa ga zanima predvsem kompozicija barvne atmosfere, ki bo v likovnem jeziku pripovedovala naslednjo zgodbo.

Razstava bo na ogled do 31. marca 2019.

VLJUDNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri