Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 1 oktobra 2023

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Domen Dimovski – Peščeni prehod

Odprtje razstave Domen Dimovski – Peščeni prehod

Vljudno vabljeni na odprtje razstave mladega kranjskega umetnika Domna Dimovskega, Peščeni prehod v četrtek, 30. januarja 2020, ob 18. uri v Stebriščno dvorano Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Na razstavi bo v glavnem delu premierno predstavljen kratek risani animirani film z naslovom Peščeni prehod. V drugem prostoru bodo razstavljene risbe, storyboardi, ki bodo osvetlile proces nastanka risane animacije. Film pripoveduje tri delno metaforično zgodbo o mladem politiku, ki se sooči s kletko birokratskega stroja, nemočjo in nujo, da bi pred prihodom katastrofe posvaril še njo.

Gre za predstavitev magistrskega dela Domna Dimovskega, najmlajšega člana LD Kranj.

Utrinki z odprtja:

VLJUDNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri