Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Inženir Maks Klodič – Ustvarjalec novih poti

Odprtje razstave Inženir Maks Klodič – Ustvarjalec novih poti

Letos bo minilo 120 let od preboja bohinjskega predora.

Ob tej priložnosti vas vabimo na odprtje razstave

Inženir Maks Klodič – ustvarjalec novih poti

v torek, 12. marca 2024, ob 18. uri pred galerijo Mestne hiše v Kranju, Glavni trg 4.

Razstavo bodo odprli potomci družine Klodič .

Ob odprtju bomo tudi simbolno podoživeli preboj predora, ki ga bo izvedlo Društvo SNG Kranj v sodelovanju z brass sekcijo ansambla Smetnaki. 

VLJUDNO VABLJENI

Delavci v bohinjskem predoru. Fototeka Gorenjskega muzeja

Maks Klodič. Fototeka Gorenjskega muzeja

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri