Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Vsak košček šteje – Školarice

Odprtje razstave Vsak košček šteje – Školarice

Gorenjski muzej Vas skupaj s Pokrajinskim muzejem Koper vljudno vabi na ogled arheološke izobraževalne razstave

VSAK KOŠČEK ŠTEJE: ŠKOLARICE

OD ARHEOLOŠKEGA ARTEFAKTA DO MUZEALIJE

v Mestni hiši, Glavni trg 4, Kranj.

Kako so iz keramičnih koščkov, izkopanih na najdišču rimske vile na Školaricah pri Spodnjih Škofijah, rekonstruirali muzejske predmete?

VESELIMO SE VAŠEGA OBISKA

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri