Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Pedagoška ponudba za šolsko leto 2014/2015

Organizirate ekskurzijo, pa bi si radi ogledali grad Khislstein, Mestno hišo ali Prešernovo hišo? Tako kot vsako leto smo tudi letos pripravili pester in zanimiv pedagoški program, ki je namenjen šolskim skupinam.

Pedagoški program je prilagojen različnim stopnjam devetletke; vsako triletje najde v naši ponudbi nekaj zase, saj je program dodana vrednost učnemu programu.

Oglejte si našo ponudbo in nas pokličite. VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

PEDAGOŠKI PROGRAM 2014/2015

PEDAGOŠKI PROGRAM ZA PRVO TRILETJE; 1., 2., IN 3. RAZRED

PEDAGOŠKI PROGRAM ZA DRUGO TRILETJE; 4., 5., IN 6. RAZRED

M 01

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri