Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

POLETNA NOČ V GORENJSKEM MUZEJU

POLETNA NOČ V GORENJSKEM MUZEJU

Za nami je še ena tradicionalna Poletna muzejska noč. Hvala za obisk in se veselimo že naslednjega druženja. 

Organizirali smo delavnico razvijanja črno bele fotografije, vodstvo po razstavi K Mariji Pomagaj na Brezje, vodstvi po stalni razstavi Prelepa Gorenjska, vodstvo po razstavi Mirno vojaki spite večno spanje in svečano smo odprli prenovljen arheološki spomenik Kostnice.

Najdaljši dan v letu bo muzejsko obarvan po celi Sloveniji. Poglejte si!

VLJUDNO VABLJENI V CENTER KRANJA

Vtisi z dogodka:

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri