Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Poletne otroške delavnice

Poletne otroške delavnice

Aktivno in ustvarjalno preživljanje počitniškega časa lahko popestrite z obiskom poletnih delavnic, ki jih med poletjem pripravljamo za vas.

Veste katere igre so se otroci igrali v časih, ko še ni bilo računalnika? Bi hodili s hoduljami? A tudi v muzejih gremo v korak s časom in imamo računalniško igrico, ki krepi vaše zmožnosti opazovanja in likovnega ustvarjanja. Radi rišete? Ustvarjate z glino? DOBRODOŠLI vsako sredo ob 10. uri in ob sobotah ob 10.30 uri v gradu Khislstein. Cena udeležbe na delavnici je 2 eur. VABLJENI!

Tematsko enake delavnice se bodo ponovile tudi vsako soboto ob 10.30.

Letak dogodkov

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri