Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Ponovno odpiramo našo specialno knjižnico

Ponovno odpiramo našo specialno knjižnico

Z veseljem vas obveščamo, da knjižnica Gorenjskega muzeja v ponedeljek, 18. maja 2020, ponovno odpira svoja vrata.
Odpiralni čas knjižnice je med 8. in 14. uro. Gradivo, ki ga boste vrnili, boste ob vhodu v knjižnico oddali na posebej označeno mesto, saj mora gradivo v 72-urno karanteno.
Prosimo vas, da pred vstopom v knjižnico upoštevate naslednja navodila:
– v knjižnico vstopajte le, če ste zdravi;
– med obiskom knjižnice nosite zaščitno masko in si razkužite roke. Razkužilo je na voljo pri vhodu v knjižnico;
– v knjižnico vstopajte le posamično.

Veselimo se vašega obiska!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri