Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 24 junija 2024

Scroll to top

Top

Ponovno odprtje Galerije Prešernovih nagrajencev

Ponovno odprtje Galerije Prešernovih nagrajencev

S torkom, 5. maja 2020, bodo vrata galerije zopet odprta za obiskovalce. Razstavo akademskega slikarja Živka Marušiča z naslovom CARNETS podaljšujemo do 4. junija 2020.

V četrtek, 21. maja 2020, ob 17. uri s kustosoma Nino Jeza in dr. Andrejem Medvedom pripravljamo vodstvo po razstavi in predstavitev kataloga. Vabimo vas, da si razstavni katalog CARNETS ogledate v naši e-knjižnici (https://anyflip.com/bookcase/nrvzf), ki je dostopna na spletni strani GPN (https://www.gpn.si/2020/sl/). Z veseljem tudi sporočamo, da je na policah knjižnice na ogled natanko 100 monografij in katalogov, ki smo jih v elektronski obliki pripravili v času zaprtja galerije. 

Prosimo vas, da pri obisku galerije upoštevate navodila, ki smo jih prejeli z Ministrstva za kulturo. Z upoštevanjem navodil boste poskrbeli tako za svoje kot tudi za naše zdravje.

Se vidimo v galeirji!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri