Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev knjige Po Mariji podarjene milosti

Predstavitev knjige Po Mariji podarjene milosti

Knjiga Po Mariji podarjene milosti je zbirka 200 pričevanj o Mariji Pomagaj z Brezij. Knjigo je uredil rektor Slovenskega Marijinega narodnega svetišča, dr. p. Robert Bahčič, izdal pa Romarski urad na Brezjah, ob 200-letnici milostne podobe Marije Pomagaj.

Vljudno vabljeni na predstavitev knjige v četrtek, 29. januarja 2015, ob 19. uri v dvorano župnije Kranj, Tavčarjeva 43. Na predstavitvi bosta sodelovala dr. Andreja Eržen Firšt ter dr. p. Robert Bahčič.

V kulturnem programu bo nastopila sopranistka Mojca Bedenik.

VLJUDNO VABLJENI

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri