Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 aprila 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev knjižice podlistkov Nekoč in danes – 65 let Gorenjskega muzeja

Predstavitev knjižice podlistkov Nekoč in danes – 65 let Gorenjskega muzeja

V letu 2018 je muzej praznoval 65. obletnico delovanja. Ob tej priložnosti smo v Gorenjskem glasu izdajali tedensko zelo bran in med bralci priljubljen podlistek. Omenjen podlistek smo izdali v knjižici z zgovornim naslovom Nekoč in danes.

Vabimo vas na predstavitev, ki bo v četrtek, 20. februarja 2020, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju.

Z nami bo tudi direktorica Gorenjskega glasa, Marija Volčjak.

Utrinki z dogodka:

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri