Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Bleiweisovi pogledi na družbeno in gospodarsko modernizacijo

Muzejski večer Bleiweisovi pogledi na družbeno in gospodarsko modernizacijo

Vljudno vabljeni na muzejski večer Bleiweisovi pogledi na družbeno in gospodarsko modernizacijo, ki bo v četrtek, 27. februarja 2020, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Predaval bo izredni član SAZU, prof. dr. Peter Vodopivec.

Dr. Janez Bleiweis je bil v prvi vrsti praktik in zaradi njegove praktične usmerjenosti je v zgodovinopisju dolgo prevladovalo mnenje, da je bil tudi človek brez konkretnejših razvojnih in širših gospodarskih predstav.

PRIJAZNO VABLJENI

 

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri