Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Razstava Le korak do Oplenove hiše – šivanje po starem

Razstava Le korak do Oplenove hiše – šivanje po starem

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na odprtje razstave Le korak do Oplenove hiše: Šivanje po starem na Poletno muzejsko noč. Razstavo bomo odprli v petek, 17. junija 2016, ob 19. uri v Muzeju Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici.

Od leta 2009 se vsak predzadnji sobotni večer v juniju »Ženske ročnih del Bohinja« srečajo v Oplenovi hiši in v okviru prireditve Poletna muzejska noč šivajo po starem. V teh večerih je ob prijetnem druženju nastalo veliko čudovitih izdelkov, ki bodo na ogled do 4. septembra 2016.

Z odprtja razstave:

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri