Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava nagrajenca Prešernovega sklada Tomaža Kržišnika

Razstava nagrajenca Prešernovega sklada Tomaža Kržišnika

Tomaž Kržišnik: NA POTI od risbe do slike, od gline do lutke, od knjige do scene.

Vabimo vas na otvoritev in ogled razstave likovnega ustvarjalca in nagrajenca Prešernovega sklada Tomaža Kržišnika, ki bo v četrtek, 29. februarja 2024, ob 18. uri v Galeriji Prešernovih nagrajencev Kranj, Glavni trg 18.

Umetnika bo predstavila kustosinja razstave Breda Ilich Klančnik, odprl pa jo bo pesnik Milan Dekleva.

Vljudno vabljeni.

Razstava bo na ogled do petka, 12. aprila 2024.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri