Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Sprehod skozi razstavo Utrip svetlobe

Sprehod skozi razstavo Utrip svetlobe

V gradu Khislstein je na ogled gostujoča razstava Pokrajinskega muzeja Celje Utrip svetlobe.

Ob tej priložnosti Vas vabimo na muzejski večer, na katerem se bomo sprehodili skozi zgodovino svetil od rimskega obdobja do uvedbe elektrike.

Si sploh še znamo predstavljati življenje brez nje? Gost večera bo avtor razstave Jože Rataj. Vabljeni v četrtek, 24. aprila 2014, ob 18. uri v grad Khislstein, Tomšičeva 44, Kranj.

Veselimo se druženja z vami

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri