Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Tečaj risanja za odrasle

Tečaj risanja za odrasle

Vabimo vas v Gorenjski muzej na začetni tečaj risbe za odrasle.

Risba je pomemben korak pri nadaljnjem ustvarjanju – pri slikanju v kateri koli tehniki ali pri kiparjenju.
Tečaj risbe je primeren za vse, ki si želite pridobiti risarsko znanje ali se pripravljate na sprejemne izpite za vpis na fakulteto ali srednjo šolo. Na začetnem tečaju risbe se boste naučili uporabljati prostorske ključe, viziranje in postavitve kompozicije. Po korakih bomo spoznavali risanje predmetov, kar bo osnova za nadaljevalni tečaj, risanje figure.
Tečaj je primeren tudi za starejše otroke.

Mentorica: akademska kiparka Martina Marenčič

Začetni tečaj risbe:

Vsako sredo, od 20. aprila do 11. maja 2022, od 16:30 do 19:30,

v Mestni hiši v Kranju, Glavni trg 4

Cena začetnega tečaja: 80 eur, vključen ustvarjalni material

Prijavite se  na e-naslov: ana.debeljak@gorenjski-muzej.si

ali pokličite na 051 615 388, www.gorenjski-muzej.si

VLJUDNO VABLJENI

Začetnemu tečaju bo sledil tudi nadaljevalni tečaj.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri