Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Ugodnosti za člane Zveze svobodnih sindikatov

Ugodnosti za člane Zveze svobodnih sindikatov

Člani Zveze svobodnih sindikatov imate Kartico ugodnosti. Za vas smo v Gorenjskem muzeju pripravili :
– vstopnina za Prešernovo hišo 2.30 € (nižja za 25%)
– vstopnina za Mestno hišo 2.30 € (nižja za 25%)
– vstopnina za Grad Khislstein 2.30 € (nižja za 25 %)
– vstopnica Muzejska pot, kjer si obiskovalec lahko ogleda vse muzejske hiše Gorenjskega muzeja v Kranju in na koncu v kavarni 12.56 v gradu Khislstein spije kavo na naš račun, pa znaša 5 € (nižja za 30 %)
– popust 10 % pri nakupu muzejskih publikacij

Uveljavljanje popusta je možno ob predložitvi kartice ugodnosti Zveze svobodnih sindikatov Slovenije.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri