Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 3 oktobra 2023

Scroll to top

Top

Voščilo

Voščilo

V dneh, ko se poslavljamo od starega leta, ki je bilo zelo drugačno in ko z negotovostjo vstopamo v novo leto, vam želimo, da bi vas navdajala optimizem  in v upanje, da nam leto 2021 prinese zadovoljstvo in osebno izpolnjenostjo. Želimo vam zdravja, pozitivne energije ter da se v prihajajočem letu čim večkrat srečamo v Gorenjskem muzeju. 

Vesel Božič in srečno!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri