Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzej se ponovno odpira

Muzej se ponovno odpira

Z velikim veseljem vam sporočamo, da v soboto, 19. decembra 2020, Gorenjski muzej ponovno odpira svoja vrata.

V tem času, ko je bil muzej zaprt, smo postavili novo stalno razstavo v Prešernovi hiši, ter tri nove občasne razstave Ako ne pridete, vas privedejo orožniki!, Malar nam polepša življenje in 111 let Glasbene šole Kranj.

V Galeriji Prešernovih nagrajencev si lahko ogledate fotografsko razstavo fotografov, ki so Prešernovi nagrajenci. 

Vabljeni, da nas obiščete! 

Se vidimo v soboto ob 10. uri!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri