Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 septembra 2023

Scroll to top

Top

Zimski odpiralni čas v bohinjskih muzejih

Zimski odpiralni čas v bohinjskih muzejih

Od oktobra pa do konca januarja bodo muzeji v Bohinju – Muzej Tomaža Godca, Planšarski muzej in Oplenova hiša – odprti le ob sobotah in nedeljah, med 10:00 in 12:00 uro, ter med 16:00 in 18:00 uro. 

Pred Planšarskim muzejem potekajo gradbena dela – ureja se Planšarski trg, a muzej je kljub temu odprt. 

Vabljeni v Bohinj 

 

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri