Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Srečanje ob 65. letnici Gorenjskega muzeja; mag. Tatjana Dolžan Eržen

Srečanje ob 65. letnici Gorenjskega muzeja; mag. Tatjana Dolžan Eržen

V okviru srečanj ob 65. letnici Gorenjskega muzeja

smo organizirali muzejski večer posvečen razvoju in predstavitvi etnološkega oddelka.

Z nami je bila mag. Tatjana Dolžan Eržen.

Dobili smo se v četrtek, 22. marca 2018, ob 18. uri  v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju.

Beseda in slika bo o etnološkem raziskovanju Gorenjske, o zbirkah muzealij iz nekdanjih načinov življenja ter o tem, kaj je bilo v oddelku za etnologijo Gorenjskega muzeja od leta 1956 dalje narejeno za poznavanje naše kulturne dediščine.

PRIJAZNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri