Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Delavnica Polstenja volne

Delavnica Polstenja volne
Kdaj:
1 april 2017 @ 10:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-04-01T10:00:00+02:00
2017-04-01T13:00:00+02:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Delavnica Polstenja volne<!--:--> @ grad Khislstein | Kranj | Slovenija

VABILO NA  DELAVNICO POLSTENJA

Vabimo vas na delavnico polstenja v soboto, 1. aprila 2017, ob 10. uri v grad Khislstein. Vodila jo bo mojstrica ga. Andreja Hočevar.

Ročno polstenje volne je ena najstarejših tehnik tekstilne umetnosti. Poznamo tehniko mokrega in suhega polstenja. Na delavnici se bomo seznanili in preizkusili v obeh tehnikah. Izdelali bomo blazinico in vložke za čevlje. S seboj prinesite samo srednje veliko brisačo. Vse ostale pripomočke in volno boste dobili na delavnici. Delavnica je namenjena mladini od 12. leta dalje in odraslim. Cena delavnice je 8 evrov.

Število udeležencev je omejeno.

Prijave pošljite do petka, 31.3.2017 na elektronski naslov

magda.zore@gorenjski-muzej.si ali na telefonsko številko 051 615 388.

Prisrčno vabljeni!

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri