Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Dogodek pod grajsko lipo: Pogovor s pesnikom in nagrajencem Prešernovega sklada dr. Branetom Senegačnikom

Dogodek pod grajsko lipo: Pogovor s pesnikom in nagrajencem Prešernovega sklada dr. Branetom Senegačnikom
Kdaj:
16 avgust 2022 @ 20:00 – 21:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-08-16T20:00:00+02:00
2022-08-16T21:00:00+02:00
Kje:
Grad Khislstein, Pod grajsko lipo
Tomšičeva 44
4000 Kranj
[:SI]Dogodek pod grajsko lipo: Pogovor s pesnikom in nagrajencem Prešernovega sklada dr. Branetom Senegačnikom[:] @ Grad Khislstein, Pod grajsko lipo

V okviru kulturnih dogodkov pod grajsko lipo vas v torek, 16. avgusta 2022, ob 20. uri vljudno vabimo na pogovor s pesnikom in nagrajencem Prešernovega sklada dr. Branetom Senegačnikom.

Pogovor s pesnikom in nagrajencem Prešernovega sklada dr. Branetom Senegačnikom bo tekel o osebnem branju in doživljanju poezije. Razmislek o pravici do osebnega doživljanja poezije je eden temeljnih poudarkov Senegačnikovega delovanja, ki ohranja zanimanje za poezijo živo in zanimivo. Pesnik v svojem premišljevanju išče vzporednice in skupne točke med sodobno poezijo in tisto, ki jo je pisal France Prešeren, ob tem pa razkriva zakaj je poezijo sploh zanimivo prebirati. Pogovor bo vodil pesnik Jaka Košir.  

Foto: STA

VLJUDNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri