Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje razstave ANDREJ ŠIFRER, 70 LET – NIČ proti VEČnosti

Gostovanje razstave ANDREJ ŠIFRER, 70 LET – NIČ proti VEČnosti
Kdaj:
15 marec 2023 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2023-03-15T18:00:00+01:00
2023-03-15T19:00:00+01:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova 7
4000 Kranj
[:SI]Gostovanje razstave ANDREJ ŠIFRER, 70 LET – NIČ proti VEČnosti[:] @ Prešernova hiša

Muzej novejše zgodovine Celje vas v sredo, 15. marca 2023, ob 18. uri vabi v galerijo MnZC na odprtje gostujoče razstave Gorenjskega muzeja ANDREJ ŠIFRER, 70 LET – NIČ proti VEČnosti.

Andrej Šifrer, avtor in pevec popularne glasbe, je na slovenski glasbeni sceni prisoten že več kot 45 let. Njegova kariera se je začela leta 1977 s skladbo Zoboblues, ki jo je posnel za TV Slovenija, producent pa jo je pomotoma poslal na radio, kjer so jo začeli predvajati. Jureta Robežnika, takratnega direktorja Založbe kaset in plošč RTV Slovenija, je humor v besedilu tako navdušil, da se je odločil tega Gorenjca poiskati.

Kar je sledilo, je zgodovina slovenske popularne glasbe, katere del bo na ogled tudi v Muzeju novejše zgodovine Celje.

Na otvoritvi razstave bo s svojo kitaro z nami tudi Andrej Šifrer.

Razstava bo na ogled do 17. aprila 2023.

Z Andrejem se lahko tudi srečate  na razstavi bo dva četrtka po 17. uri – 23. marca in 13. aprila 2023.

Prijazno vabljeni!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri