Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje razstave Gor, vsi gredo samo gor

Gostovanje razstave Gor, vsi gredo samo gor
Kdaj:
23 september 2023 @ 20:00 – 21:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2023-09-23T20:00:00+02:00
2023-09-23T21:00:00+02:00
Kje:
Kulturni dom Stara Fužina
[:SI]Gostovanje razstave Gor, vsi gredo samo gor[:] @ Kulturni dom Stara Fužina

V soboto, 23. septembra 2023, vas ob 20. uri vabimo v Kulturni dom v Stari Fužini na odprtje razstave Gor, vsi gredo samo gor. 

Gorski svet okoli Bohinja že od nekdaj privablja človeka. Kot lovca, nabiralca rude ali zdravilnih zelišč, pastirja ali oglarja, kot znanstvenika in nenazadnje kot turista. Ljudje prihajajo in odhajajo, gore pa ostajajo. Planinstvo je del naše narodne identitete, je naša dediščina in s tem tudi del naše kulture.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri