Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje z Vodnikom v Banja Luki

Gostovanje z Vodnikom v Banja Luki
Kdaj:
8 februar 2020 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-02-08T18:00:00+01:00
2020-02-08T19:30:00+01:00
Kje:
Banja Luka
Muzički paviljon Park Petar Kočić
[:SI]Gostovanje z Vodnikom v Banja Luki[:] @ Banja Luka

Leta 2018 je minilo 260 let od rojstva prvega slovenskega pesnika Valentina Vodnika.

Z razstavo bomo ob Slovenskem kulturnem prazniku gostovali v Banja Luki, pri Društvu Slovencev Republike Srbske. Odprtje razstave bo v soboto, 8. februarja 2020, ob 18. uri v Glasbenem paviljonu Park Petar Kočić.

VLJUDNO VABLJENI

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri