Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 aprila 2024

Scroll to top

Top

Muzejčina sobota

Muzejčina sobota
Kdaj:
5 oktober 2019 @ 10:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-10-05T10:00:00+02:00
2019-10-05T13:00:00+02:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva 44
4000 Kranj

Teme delavnic:
7. in 14.12 – Vzemite si čas… za delavnico, na kateri boste naredili  unikatno stensko uro. Mlajši otroci bodo naredili uro s papirnatimi kazalci, starejše pa bomo naučili izdelati pravo uro, ki ji bomo dodali urni mehanizem  s kazalci. Morda bo vaša ura primerna tudi za praznično darilo!
21.in 28.12 – »Čisto moj koledar« je delavnica, na kateri bomo naredili svoj stenski koledar. S seboj prinesite sličice, fotografije…. vse, kar želite imeti na svojem koledarju. Delavnica je primerna za otroke od 7. leta dalje, za mlajše pa v spremstvu staršev.

VLJUDNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri