Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Ako ne pridete, vas privedejo orožniki

Muzejski večer Ako ne pridete, vas privedejo orožniki
Kdaj:
20 oktober 2022 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-10-20T18:00:00+02:00
2022-10-20T19:00:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva 42
4000 Kranj
[:SI]Muzejski večer Ako ne pridete, vas privedejo orožniki[:] @ Ullrichova hiša

V času korona virusa smo imeli v Mestni hiši razstavo AKO NE PRIDETE, VAS PRIVEDEJO OROŽNIKI.  Vsebina razstave je pogledala v temno plat življenja Gorenjcev v preteklosti.: med tatove, vlomilce, rokovnjače, morilce, prostitutke itd.

Pestro preteklost gorenjske »črne kronike« bi radi podelili z vami, zato vas vljudno vabimo na muzejski večer  v četrtek, 20. oktobra 2022, ob 18. uri  v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Vsebino nam bosta predstavili avtorici mag. Barbara Kalan in Anja Poštrak.

Veseli bomo, če nas boste obiskali prostovoljno, brez da bi bilo potrebno posredovati orožnikom. Saj veste: »Ako ne bi prišli, bi vas zagotovo privedli orožniki!«  

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri