Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Gorenjska na evropskem zemljevidu

Muzejski večer Gorenjska na evropskem zemljevidu
Kdaj:
16 februar 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-02-16T18:00:00+01:00
2017-02-16T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Muzejski večer Gorenjska na evropskem zemljevidu<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

Vabljeni na muzejski večer Gorenjska na evropskem zemljevidu; Z evropskimi sredstvi do izboljšanja kakovosti življenja in napredka na Gorenjskem v četrtek, 16. februarja 2017, ob 18. uri v Vojnomirovo dvorano Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Gost muzejskega večera bo direktor Regionalne razvojne agencije Gorenjske gospod Rok
Šimenc, ki nam bo predstavil regionalno načrtovanje, razvojne programe, ključne projekte, kam se je največ vlagalo itd. Kaj pomeni Razvojna agencija danes in kakšna je njena vizija na naprej?

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri