Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Kako snemati nesnovno kulturno dediščino?

Muzejski večer Kako snemati nesnovno kulturno dediščino?
Kdaj:
23 februar 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-02-23T18:00:00+01:00
2017-02-23T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija

Muzejski večer Kako snemati nesnovno kulturno dediščino?

v četrtek, 23. februar 2016, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Kustodinja za etnografski film v Slovenskem etnografskem muzeju Nadja Valentinčič Furlan bo predstavila spoznanja dvojezične monografije Dokumentiranje in predstavljanje nesnovne kulturne dediščine s filmom in različne tipe filmov za Register nesnovne kulturne dediščine. Izobraževalni dogodek je namenjen nosilcem nesnovne kulturne dediščine, lokalnim snemalcem, etnologom in ljubiteljem. Slovenski etnografski muzej, Koordinator varstva nesnovne kulturne dediščine v Sloveniji, želi v sodelovanju z območnimi muzeji teorijo in prakso približati ljudem, ki razmišljajo o dokumentiranju dediščine s filmom.

VLJUDNO VABLJENI

dokumentiranje_naslovnica

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri